Női Napozó – női létezés

A női napozó még nem is olyan régen a strandok, fürdők kíváncsi férfiszemek elől elzárt területe volt, ahol a nő bronzbarnaságig csacsogott, miközben a többi nő apró és nagyobb női dolgainak is bennfentesévé vált. Ez történik itt is, figyelve női lelkünkre, vágyakra, félelmekre, megoldandó feladatokra, csak épp nem a napozóágyon, és kicsit mélyebben a dolgok mögé nézve.

TIPIKUS NŐ

(Kapcsolaton kívül) Aggódsz, miért nem jön már az igazi? Pedig százszor, mit százszor, ezerszer elképzelted, milyen klasszul ellennétek. De úgy tűnik, minden pasi veled szúr ki…

(Ismerkedéskor) Beveted a szuper trükköket, és mégis a barátnődet szúrja ki a kinézett pasi könyvtárban, bárpultnál, vagy a meccsen, … szóval bárhol… vagy belekeseredtél a kompromisszumokba?

(Kapcsolatban) Félsz, hogy nem vagy már olyan vonzó, mint  egy évvel ezelőtt akár? Női mivoltodat harmatgyengének érzed, kellene egy kis spiritusz? Felőrölnek a mindennapok kis adok-kapokjai, esetleg játszmái?

(Hosszú kapcsolatban) Mi / ki változott meg? Hogy kéne megújulni? Ismét elcsábítani? Ismét tetszeni? Mi az, ami  egyáltalán vonzó lehet bennem a páromnak ennyi idő után?

A NŐ TANÁCSTALANUL

Bármely élethelyzetben is legyél nőként, elégedetlen vagy?
Azt gondolod, hogy nem vagy a megfelelő taktika, praktika birtokában a megoldáshoz? Így minden királylány-tanfolyamot és szépészeti újdonságot kipróbálsz ezért a bizonyos királylányságért, pénzt és időt nem sajnálva.  Szeretnéd élni az életet, ha nem is királylányként, de jobban mint most? Felszabadultan, félelem-és játszmamentesen, könnyedén? Keresed? Nemcsak a nagy őt… 🙂 , hanem a választ, hogy hová nyúlj, hogy jöhessen a megoldásod, helyzetedtől függően az új kapcsolat vagy a  a régi megújulása.

A NŐ KIRÁLYLÁNYKÉNT

A probléma  az, hogy 1 # nem a lényegen változtatsz, így apróbb sikerektől eltekintve az áttörés várat magára; vagy 2 # egyszerűen nem vagy elég  bátor,a változtatáshoz, mert úgysem sikerül, így el sem jutsz odáig, hogy bármit tegyél, pedig  azt érzed, nagyon kellene 3 # vagy belekezdesz ugyan, de  a sikerek váratnak magukra, és elszáll a lelkesedésed.

Szeretnéd, hogy amiket tanultál, magadévá teszel, azok be is épüljenek a női repertoárodba? Azt, hogy legyen lelkesedésed, bátorságod? Vagy egyszerűen csak örülni szeretnél annak, hogy nő vagy? A megoldás nem valami boszorkányüstben fortyogó „kiváltságosoké” bájital, hanem önmagad bátor megélésével te magad vagy. Az a kulcs, hogy oda nyúlj a megoldásért, ahová kell.

Túl azon, hogy (többek között) ilyen helyzetek megoldásához asszisztálok, magam is járom, jártam ezt az utat, a buktatókat megismerve, sokat tanulva, és a szépségeket megélve, így, ha segítségre, motivációra van szükséged, itt megtalálsz!

Erről jut eszembe: Kíváncsi vagy a boldogságszintedre? A Szeretettérképedre, most ajándékba? Jól hangzik? A Szeretettérkép befelé figyelésre ösztönző önismereti játék. Érdekel? Klikk ide, és már rajzolhatod is!

 

Nő

További gondolatok a témához:
Középkorú szingli nő sirámai… úgyse…
45 fölötti nők és társkeresés –  5 gyakori tévhit és megdöntésük
45 fölötti nők és a társkeresés: Nélküled nem megy!

error: Content is protected !!