Magamról

A jó coach vízióját tűztam ki magam elé.
Már tizenévesen élvezetet okozott figyelni az embereket, felfedezni, ami bennük van, velük történik belül. A jót, a kevésbé jót, és ami a legfontosabb, a nagyon jót is, amikor felszabadultan önmagukat adták. Elkezdett érdekelni, mi okozza a különbséget. Hát, így kezdődött …
… a folytatásban a saját önismereti utam következett, ami most is tart: rögös felfedező út, eseti megtorpanásokkal, és haladva előre, szerencsére örömökkel, katarzisokkal… 🙂 !

Diplomáimat gazdasági, üzleti területen szereztem. A vállalati tréning-és coachingpiacon eltöltött 10 év, a néhány éves vezetői tevékenységem, és persze a magánéletem is jó iskola volt, hogy megtanuljam felmérni, a racionalitáson túl mire van szükségük az embereknek, hogyan lehet hatni rájuk, milyen “finommozgatók” vannak a motiválásukra, és például azt is, hogy munkahelyi működésük mennyire nem elválasztható el attól, ami a lelkükben van. 2015 óta a tapasztalataimat a lélekről önkéntes lelkisegély-szolgálati tevékenységemből merítem.

Elek_Monika_portreEzek mind egy-egy mozaikdarab azon a képen, ami engem megrajzol, és az jött belülről, hogy úgy lesz teljesebb a képem, hogyha az eddigieknél erősebben az emberekkel és a lelkükkel való törődésre figyelek.

Ezért az önismeretem további mélyítése mellett megtanultam olyan dolgokat, amelyekkel jobb segítő, jó coach lehetek,  a coaching melllett persze olyanokat, mint például meditáció, lélekkapcsolat és oldások…

A történet megkoronázása, hogy egyre inkább úgy érzem, haladok életcélom, és kiteljesedésem felé, amelyből egyik, hogy jó coach legyek. Ennek része, hogy a gondolataim, belső erőm, írásaim és beszélgetéseink által elgondolkoztassalak arról, hogy helyeden vagy-e. Ha úgy érzed, nem, akkor inspiráljalak arra, hogy tegyél érte, hogy valóban közeledj ÖNMAGAD FELÉ, és örömre szolgál, ha ebben támogatód lehetek.

Kíváncsi vagy a SZERETET-TÉRKÉPEDRE? Adj meg egy-két adatot, és már rajzolhatod is!

Kategóriák

Blogarchívum

error: Content is protected !!