Hogyan zajlik?

Hogyan zajlik, amikor együtt dolgozunk? (módszerek)

„A coach feladata segíteni másoknak, hogy segíthessenek önmagukon.” Mick Cope

Kényelmesen, hátradőlve, vagy akár sétálva (utóbbinál mélyebb részekhez érve általában észrevétlen megállunk!), fűben ülve, eszegetve, szürcsölgetve… szóval tetszésed szerint!

Ami történik, azt leginkább segítő, inspirációs és oldott légkörű társalgásnak nevezném, empátiával megfűszerezve. A lényege, hogy saját erőforrásaidat segítek felfedezni, mozgósítani, és céljaid szolgálatába állítani.  A felfedezés, az inspiráció természetes közege a baráti, oldott légkör, a szelíd “okos” kérdések, a “be nem avatkozás” és a “nemtudás” művészete”, hogy csak egy-két érdekesebb összetevőt kiragadjak.

Az általam használt Mick Cope-féle módszer mellett szól, hogy nem csak addig vagyok partner az utadon, amíg kitalálod, mit és hogyan kell tenned, hanem, amikor a neheze jön, amikor már tevékenykedsz, amikor alkotsz, és eközben segítségre van szükséged.

Nyitottságodtól, spirituális beállítottságodtól függően további kiegészítő módszereket is behívhatunk=> COACHING PLUSZ

Ahogy az sűrűn elhangzik, a coaching nem terápia, és nem is tanácsadás: Mivel nem terápia, így például mérhetjük az előrehaladásodat folyamat közben => MIÉRT A OACHING? / MÉRÉS .  Továbbá, mivel nem kapsz tanácsokat, így az utad, megoldásod valóban a tiéd.

Ha maradtak benned kérdések, keress bátran! => KAPCSOLAT

 

Kíváncsi vagy a SZERETET-TÉRKÉPEDRE? Adj meg egy-két adatot, és már rajzolhatod is!

Kategóriák

Blogarchívum

error: Content is protected !!