Meg fogsz lepődni, ha elolvasod, de a sikeres első randid legnagyobb titka a világ igen egyszerű dolgai közé tartozik. Csak valahogy elsőre nem is gondolunk bele.

Zsír első randid

Zsír első randi

Mert legtöbbször nagyon meg akarunk felelni neki, akivel sétálunk, vagy aki szemben ül velünk történetesen a Mekiben, rosszabb esetben videórandin a monitor előtt. Mik ennek a jelei? Hajlamosak vagyunk órákig készülődni (fiúk is!). Ott bújkál bennünk a kétség, hogy tetszünk-e majd neki. Ettől totál zavarban vagyunk. Ami köztudottan nem tesz jót a tetszési indexünknek. Legalábbis így gondoljuk! (Ugyanis lehet, hogy az a másik észre sem veszi, mert ugyanolyan zavarban van.) Egy igazi, egymás lelkét megmozgató randin ez esélyes! Pláne, az elsőn…!

Szóval, ha csökkentenéd a nyomást, és szeretnéd, ha szuperül sikerülne az első randid, akkor vesd be a következő egyszerű trükköt! Ami nem más, mint az, hogy a másikra figyelsz, nem magadra! Ez óriási ajándék, mindkettőtöknek! Neked, mert elmerülsz az arcát, mimikáját, szemét, kezét, és a mondandóját: élményeit, gondolatait figyelve, és egyúttal elkezded felfedezni, megismerni őt! És persze addig se izgulsz, hogy mindent jól csinálsz-e! Neki pedig azért, mert érzi, hogy figyelsz rá, fontos neked! Ez nagyon jó érzés, ráadásul így bátorítást adhatsz, megnyílásra késztetheted őt! És hamarabb elillannak a zavarba ejtő tényezők! Így aztán tényleg másodlagos lesz, hogy hogy van belőve a séród, vagy milyen a sminked..!

TTT – Tízen Túliak Titkai

error: Content is protected !!