Az élet blogja

élet blogja

AZ ÉLET BLOGJA

Filozófia és tartalomjegyzék

Az élet blogja. Nagy szavak? Részben: az élet kis dolgokkal formálódik, amelyeket nagy megfigyelések, felismerések, még nagyobb elfogadások, tudatosítások előznek meg, és igen, kis változtatások, pöttömnyi lépések, amiket kisebb-nagyobb visszaesések, nagy-nagy visszakapaszkodások és tanulságok követnek, amik egyre gyakrabban teljesednek ki apró örömökben és növekvő boldogságban, ilyesmikről szólnak a blogposztok!

Az élet blogja tartalomjegyzéke segít eligazodnod a rovatok között! A lenti rovatcímekre kattintva rögtön a rovatban találod magad! Jó böngészést! Ha kérdésed, észrevételed, bánatod van, bátran => Keress, írj!

LÉLEKFIRKA – MÁSOK UTÁN SZABADON

Ebben a rovatban mások, mint például Péterfy Bori, Feldmár András…mottója, dalszövege, szlogenje… inspirálja a gondolataimat. Ettől néha persze eltérek. Egyrészt, mert nem vagyok szabálykövető…

VAN VÁLASZTÁSOD

Az annyira jó, hogy mindig van választásunk! Kérdés, élünk-e vele? Mindennapi kommunikációs helyzetekbe pillantunk bele, hogy megnézzük: rutinból cselekszünk vagy tudatosan figyelünk magunkra és a környezetünkre? Mert van választásunk! És ahogy mondani szokták: “ez micsoda különbség!”

EGYPERCESEK – MEGFIGYELT PILLANATOK AZ ÉLETBŐL

A cím önmagáért beszél: helyzetek, pillanatok, beszélgetésrészletek, csak úgy… egy figyelő ember szemével.

AGYONSABLON – ELCSÉPELT FÉLMONDAT, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Számos intelmet, tanulságot hallasz te is, én is, nap mint nap a lélekkel, gondolkodással, viselkedéssel kapcsolatban, vajon javunkra válnak, vagy nyugodtan elengedhetjük őket…?

HINTA-PALINTA

Van egy vízióm: építő, kereteket adó, ugyanakkor rugalmas, boldog szülői terelgetésben részesülő gyerekek, kiskamaszok, akik ennek hatását nyitott, kedves személyiséggel, viselkedéssel tükrözik vissza. Mindez a mindennapok nehézségei közepette … Vallom, a víziók megvalósulásához apró  konkrét lépéseken át vezet az út.

LÉLEKNYITOGATÓ

Nincsenek tudományos definíciók, mert mindenki maga definiálja a saját lelke jólétét, ahogy épp megéli, sokféleképpen: „madarat lehet fogatni velem, megölelném a világot!”… Hogyan lehet eljutni, közelebb kerülni a mindenki számára áhított és megérdemelt lelki jóléthez, mi hogyan működik, ott és addig. Ezt b(l)ogozgatjuk ebben a rovatban!

NŐK 45+

Pontosabban “45 feletti aktív nőként az életem színesebb, mint valaha…” ez az Önmagadfelé egy Facebook csoportjának neve e színes korosztály számára: Nem cél a duplikáció, Itt azokat a blogbejegyzéseket találod, amelyek az átlagnál hosszabbak, egy csoportbejegyzés kereteit meghaladják, a fő történések a témában viszont ott zajlanak! Ha megszólítottnak érzed magad, és még nem vagy tag, klikkelj, várunk! 45 feletti aktív nőként…

error: Content is protected !!
Share This