A blog tartalomjegyzéke segít eligazodnod a különböző rovatok között, sőt a címekre kattintva rögtön a rovatban találod magad! Jó böngészést! Ha kérdésed, észrevételed, bánatod van, bátran => Keress, írj!

Lélekfirka – mások után szabadon

Ebben a blogban mások, például Péterfy Bori, Feldmár András, Náray Tamás…mottója, dalszövege, szlogenje… inspirálja a gondolataimat. Ettől néha persze eltérek. Egyrészt, mert nem vagyok szabálykövető…

Van választásod

Az annyira jó, hogy mindig van választásunk! Kérdés, élünk-e vele? Mindennapi kommunikációs helyzetekbe pillantunk bele, hogy megnézzük: rutinból cselekszünk vagy tudatosan figyelünk magunkra és a környezetünkre? Mert van választásunk! És ahogy mondani szokták: “what a difference it makes!”

Egypercesek – megfigyelt pillanatok az életből

A cím önmagáért beszél: helyzetek, pillanatok, beszélgetésrészletek az életből, csak úgy… egy megfigyelő ember szemével

Agyonsablon – elcsépelt félmondat, és ami mögötte van

Számos intelmet, tanulságot hallasz te is, én is, nap mint nap a lélekkel, gondolkodással, viselkedéssel kapcsolatban, vajon javunkra válnak, vagy nyugodtan elengedhetjük őket…?

Hinta-palinta

Van egy vízióm: építő, kereteket adó, ugyanakkor rugalmas, boldog szülői terelgetésben részesülő gyerekek, kiskamaszok, akik ennek hatását nyitott, kedves személyiséggel, viselkedéssel tükrözik vissza. Mindez a mindennapok nehézségei közepette … Vallom, a víziók megvalósulásához apró  konkrét lépéseken át vezet az út.

Léleknyitogató

Nincsenek tudományos definíciók, mert hát mindenki maga definiálja a saját lelke jólétét, ahogy épp megéli, sokféleképpen: „madarat lehet fogatni velem, megölelném a világot!”… Hogyan lehet eljutni, közelebb kerülni a mindenki számára áhított és megérdemelt jóléthez, mi hogyan működik, ott és addig. Ezt b(l)ogozgatjuk ebben a rovatban!

TTT – Zsír tinédzserélet

Zsong a fejed, még inkább a lelked, a gondolataidtól, érzéseidtől, kétségeidtől, és azoktól a külső hatásoktól, amik érnek? Nem tudod, hogyan reagálj rájuk, nem tudod, hol a helyed? Reményeim szerint az írásaim közelebb visznek a megoldásodhoz.
TTT – Tízen (és húszon) Túliak Társasága, Titkai…, Tépelődései…, Tapasztalatai…, ki-ki helyettesítse be, amit számára a harmadik „T” jelent.

Nők 45+

Pontosabban “45 feletti aktív nőként az életem színesebb, mint valaha…” ez az Önmagadfelé egy Facebook csoportjának neve e színes korosztály számára: Nem cél a duplikáció, Itt azokat a blogbejegyzéseket találod, amelyek az átlagnál hosszabbak, egy csoportbejegyzés kereteit meghaladják, a fő történések a témában viszont ott zajlanak! Ha megszólítottnak érzed magad, és még nem vagy tag, klikkelj, várunk! 45 feletti aktív nőként…

 

error: Content is protected !!
Share This